Fara Violenta in Scoli

 

   Spune intamplarea ta!
 

 
Inscrie-te ca voluntar
Misiunea Noastra

Misiunea noastra este de a identifica agresiunile fizice si verbale la care sunt supusi copiii in scoli de catre alti copii, profesori sau invatatori. Vom sesiza imediat institutiilor abilitate, toate cazurile de violenta impotriva copiilor si le vom urmari pana la rezolvarea lor. Ne intereseaza toate cazurile de violenta, in special cele "invizibile", care nu sunt inregistrate in nici o statistica si despre care nimeni nu vorbeste.

Exista foarte multi copii care sunt batuti la scoala, uneori zilnic si nu spun parintilor nimic. De ce? Ca sa nu fie "paraciosi"?  De ce li se repeta copiilor acest lucru constant? De fapt ce inseamna "a fi paracios"? Daca un copil este batut si nu este paracios, adica nu spune nici parintilor nici invatatorului, totul este bine, cadrul didactic nu are probleme, iar parintii sunt linistiti.

Situatia acestor copii nefericiti poate fi schimbata numai daca elevii spun propriilor parinti ce pateste colegul lor, iar acestia ne anunta imediat pe noi si pe parintii acelui copil.

Aici poti interveni tu, alaturandu-te ca voluntar echipei FaraViolentainScoli.ro.

Ce inseamna sa fi voluntar?  - Sa ne sesizezi imediat (la e-mail sos@copilagresat.ro) faptele de violenta asupra copiilor, de care ai cunostinta si pe care nu trebuie sa le treci cu vederea, ajutand astfel la crearea unui mediu mai sigur pentru copiii nostri.

Atitudinea ta este importanta. Tu esti important pentru acesti copii, care au mare nevoie de ajutor, iar unii dintre ei traiesc adevarate tragedii.

Acesti copii iti multumesc!

SFATUIM TOTI COPIII SA COMUNICE IMEDIAT PARINTILOR ORICE CAZ DE VIOLENTA LA CARE SUNT SUPUSI!